Säkerhetstjänst för DIN trygghet, är namnet på din leverantör av säkerhetstjänster för ditt evenemang eller företag.

Inga kunder är för små eller för stora för oss, vi arbetar med all förekommande säkerhet,främst för publika miljöer från projektering, planering till genomförande tjänster och jouruppdrag.

Vi eftersträvar att du skall kunna känna dig säker men också känna trygghet.

Vi sätter kundens säkerhet i fokus och arbetar efter de olika förutsättningar som olika verksamheter kräver.

Säkerhetstjänst startades 2010 och har sedan dess varit anlitade i en rad olika uppdrag främst inom evenemangsbranchen. Som antingen helhetsansvarig för säkerhetsarbetet eller som en del av uppdragsgivarens egen säkerhetsorganisation, eller för säkerhetskonsultation eller utbildning.

Säkerhetstjänst drivs av Ulf Bowein som har arbetat med säkerhet i publika miljöer i över 15 år, som bla säkerhetschef på en rad olika evenemang främst inom evenemangsbranchen.

Verksamheten drivs i två bolag Säkerhetstjänst Södra Sverige som hanterar den strategiska/ säkerhetsprojektering och utbildningsverksamheten samt Säkerhetstjänst Hultsfred AB som hanterar den operativa verksamheten med b.la säkerhetspersonal och brandskydd / brandtekniskt underhåll av brandsläckare,brandposter,brandgasventilering och utrymningsmaterial.

Säkerhetstjänst är stolt medlem i:

Svebra

MediaBinaryLoader

 

Säkerhetstjänst är även certifierad som:

Säkerhetstjänst deltar i:

vi_deltar_i_amb